Funkcionālie maisījumi gaļai
Mūsu piedāvātie funkcionālie maisījumi ir izstrādāti, lai nodrošinātu augstu kvalitāti. Kā uzticami piegādātāji no vadošiem zīmoliem, mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kas piemērots nozares profesionāļiem.
Gaļas garšvielu maisījumu veidi
Atbilstoši maisījumi pieejami:
- Vārīto desu un sardeļu, cīsiņu ražošanai;
- Karsti kūpinātu desu un desu un gaļas izstrādājumu ražošanai;
- Auksti kūpinātu desu un gaļas izstrādājumu ražošanai;
- Gaļas pusfabrikātu ražošanai;
- Cepamdesiņu ražošanai;
- Šašļika un cepamgaļas ražošanai;
- Gaļas uzkodu ražošanai;
- Gaļas konservu ražošanai;
- Pastēšu ražošanai;
- Pelmeņu ražošanai.
Kvalitāte: piedāvājam tikai visaugstākās kvalitātes funkcionālos maisījumus, kas atbilst nozares prasībām.
Daudzveidība: plašs produktu klāsts, kas piemērots dažādu pārtikas produktu ražošanā.
Inovācija: mēs nepārtraukti uzlabojam un attīstām mūsu produktu sortimentu, lai tie atbilstu jaunākajām tirgus prasībām un nodrošinātu vislabākos risinājumus mūsu klientiem.
- Injektēšanas maisījumi - palīglīdzekļi gaļas produktiem, kas paredzēti injektēšanai no 10% līdz 100%, nodrošina augstu kvalitāti un efektivitāti gaļas apstrādē.Šie injektēšanas līdzekļi ir piemēroti arī vītinātiem gaļas produktiem, nodrošinot to garšas un tekstūras uzlabošanu.
- Gaļas un gaļas izstrādājumu masas palielināšanai - pieejami maisījumi, kas nodrošinot masas pieaugumu līdz +40% sagrieztas gaļas un marinētas gaļas u.c. apstrādei, tādējādi palielinot, produkta apjomu un kvalitāti, vienlaikus saglabājot visaugstākos standartus.
- Gaļas produktu tekstūras īpašību uzlabošanas maisījumi.
- Gaļas produktu emulģēšanas maisījumi.
Garšvielu maisījumi combi - pamātā uz fosfātu, citrātu vai hidrokoloīdu bāzes, papildināti ar antioksidantiem, kas ir piemēroti dažādiem gaļas izstrādājumiem. Šie maisījumi nodrošina optimālu garšu un tekstūru.
Gaļas garšvielas un to maisījumi
Mūsu garšvielas un garšvielu maisījumi ir speciāli izstrādāti gaļas ražotājiem, izmantojot augstvērtīgas izejvielas, kas atbilst visām nozares prasībām, lai nodrošinātu augstāko produktu kvalitāti un izcilu garšu. Mums ir rūpīgi atlasīts sortiments, kas ir piemērots dažādu gaļas izstrādājumu ražošanai un dažādām gaļas apstrādes metodēm, tostarp vārīšanai, kūpināšanai, cepšanai un citām tehnoloģijām, sākot no desām un cīsiņiem līdz konserviem un gaļas pusfabrikātiem.

