Image

Pārtikas tehnologs

Kristīne Kalniņa

📞 +371 26816161
✉️ kristine.kalnina@neo.lv

Kakao un šokolāde

 

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
NEO Dabīgais kakao NEO Dabīgais kakao 1.34€ NEO332
Izpārdots
NEO Alkalizēts kakao NEO Alkalizēts kakao 1.34€ NEO333
Izpārdots
NEO Piena šokolāde NEO Piena šokolāde 1.34€ NEO334
Izpārdots
NEO Tumšā šokolāde NEO Tumšā šokolāde 1.34€ NEO335
Izpārdots
NEO Baltā šokolāde NEO Baltā šokolāde 1.34€ NEO336
Izpārdots
NEO Kakao sviests NEO Kakao sviests 1.34€ NEO337
Izpārdots
NEO Kako masa NEO Kako masa 1.34€ NEO338
Izpārdots

Kakao un šokolādes produkti

Dažādu veidu kakao izcelsmes izejvielas, t.sk. kakao pulveri, kakao sviesti un šokolādes NEO piedāvā dažādas kakao izcelsmes izejvielas galvenokārt no Spānijas. 

NEO pieejami risinājumi:

  • kakao sviests;
  • kakao masa;
  • kakao pulveri (dabīgs, alkalizēts);
  • industriālā šokolāde (gabaliņos un masā; tumšā, piena, baltā, bez cukura). 

Pieejami risinājumi BIO (organic), Fair Trade (FLOCERT) vai ar RFA sertifikātu.

Kakao sviets

Kakao sviests – kakao pupiņu tauku daļa, ko iegūst no kakao masas, izspiežot hidrauliskā spiedē. Tas ir pirmā spieduma (PPP – Pure Prime Pressure) sviests, kas joprojām satur visas raksturīgās kristalizēšanās īpašības un zemu dabīgo taukskābju saturu, kas ir kakao pupās. NEO piedāvā kakao sviestu ar dažādām deodorizācijas pakāpēm. Pielietojums: šokolāde, konditoreja, saldējums, farmācija un higiēnas preces.

Kakao masa

Kakao masa – produkts, ko iegūst grauzdējot, maļot, rafinējot kakao pupas pēc to attīrīšanas, kaltēšanas un vētīšanas. Pielietojums: šokolāde, saldumi, konditoreja, saldējums.

Kakao pulveris

Kakao pulveris – produkts, ko iegūst samaļot kakao raušus, kas ir kakao masa, kas palikusi pēc hidrauliskās spiedes, samazinot tauku saturu. Pieejami kakao pulveri ar dažādiem tauku saturiem un pH. Ieskats pieejamo kakao pulveru risinājumu daudzveidībā apkopots tabulā. 

 

Šokolāde 

Rūpnieciskā šokolāde – pēc kakao izejmateriālu un citu, izmeklētu un sertificētu izejvielu samaisīšanas, rafinēšanas un kontēšanas iegūst dažādas šokolādes un glazūras. 

NEO pieejamas: 

  • tumšā šokolāde;
  • baltā šokolāde;
  • piena šokolāde;
  • šokolāde bez cukura.

Tumšā šokolāde

 

Piena šokolāde