Žāvēta siera izstrādājumi
Žēvēta, pus-žāvēta siera izstrādājumi industriālai ražošanai.
Piedāvātās siera izejvielas piemērotas izmantošanai:
- Konditorejas produktu izstrādē, kā pildījumu vai uzklāšanai uz virsmas;
- Sāļo uzkodu ražošanā, kā pildījumu vai uzklāšanai uz virsmas;
- Picu ražošanā, kā sastāvdaļu vai izejvielu;
- Ēšanai gatavu maltīšu ražošanā, kā sastāvdaļu vai izejvielu;
- Gaļas un zivju produktu ražošanā, kā pildījumu vai dekoratīvu ārējo kārtu, u.c.
Žāvētas un pusžāvētas (air dried) siera izejvielas
Šī tipa sieru produktu izmantošanas priekšrocības:
- 100% dabīgs siers;
- Viegli dozējošs;
- Uzglabāšana iespējama istabas temperatūrā;
- Vizuāli pievilcīgs pēc cepšanas.
Pieejami risinājumi dažāda izmēra gabaliņiem no kubiem un skaidiņām līdz rupja maluma pulverim.
Air-dried siera produkti ar daļēju vai pilnīgu nožuvumu pieejami iepakojumos no 5g līdz 15kg.
Šīs kategorijas piedāvātie siera risinājumi pieejami ar sertifikātiem:
- FSSC 22000;
- Skal (bioloģiskie produkti);
- Halal;
- European Vegetarian;
- Weidemelk (ganību piens).
Žāvēta siera (spray dried) pulveri
Šī tipa siera izejvielas tiek iegūtas sieru pirms žāvēšanas izkausējot, kam seko žāvēšana izsmidzinot. Pieejami dažādu sieru ļoti smalki pulveri, piemēram, Čedera siera, Mozarella siera, u.c.
risinājumi. Siera pulveri pieejami iepakojumos no 20kg.
Vegānu uzturam piemērots siers (vegan)
Pieejami risinājumi augu izcelsmes sieram, kas atbilst garšas profilam, kas pazīstams kā:
- Dāņu siers;
- Itāļu siers;
- Grieķu siers.
Vegānu sieri tiek iegūti izmantojot BIO izcelsmes baltās pupiņas, no kurām iegūtais piens nesatur pupiņām raksturīgo garšu. Siera tauku saturu līdz apmēram 23% veido kokosriekstu tauki, kas arī ir BIO sertificēti. Lai uzlabotu siera struktūru, tam ir pievienota ciete un citas augu izcelsmes olbaltumvielas. Lai piešķitu vegānu sieram tradicionālās siera garšas, izmantoti dabīgi aromatizētāji. Vegānu sieri satur konservantus, lai nodrošinātu pēc iespējas garāku derīguma termiņu. Dāņu un itāļu tipa sieri satur dabīgas krāsvielas, kas palīdz sieriem piešķirt raksturīgo toni.

